Wednesday, November 11, 2015

Disclaimer

Disclaimer - Mospranim PërgjegjësieTë dhënat dhe informacionet në faqet tona janë vetëm informative.

Ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi për gabime që mund të kenë fjalorët tanë, nëse ju nevojiten përkthime zyrtare, të ligjshme apo mjekësore ju lutemi të kontaktoni me ndonjë përkthyes profesional dhe të ligjshëm.

Gjithashtu edhe në pjesë të tjera të sajtit ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi për informacionet vlefshërinë dhe vërtetësinë e tyre dhe sesi ju i përdorni ato.

2 comments:

  1. interesante, por gjithsesi e çuditshme se si një faqe kaq e madhe të thotë kaq hapur që nuk mbajmë përgjegjësi për fjalorët online. Unë mendoja që Shipopedia është faqja më e madhe për fjalorët shqip ����

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po është e vërtetë, që Shqipopedia është njëshi në Shqipëri në fushën e saj. Por kjo gjë është e domosdoshme të thuhet (Mospranimi i Përgjegjësisë), dhe bëhet për të qënë më i mbrojtur dhe më i përgjegjshëm ndaj njerëzve të papërgjegjshëm.

      Delete