Tuesday, November 17, 2015

Fjalor Suedisht Shqip


         Të rejat e fundit nga Shqipopedia flasin për krijimin e një fjalori suedisht shqip, i cili edhe pse nuk ishte parashikuar të hapej së shpejti, portali i tij tashmë është bërë gati, dhe mesa duket pret dritën jeshile për fillimet e punimeve. Nuk dihen më shumë informacione se kur, si, pse dhe për
madhësinë e fjalorit por ajo që është e sigurt është se portali është tashmë i ngritur në subdomainin suedisht.shqipopedia.org. Shpresojmë që ky fjalor i cili duket sikur është futur pa radhë të mos ketë ndikim të madh në pengesa për projeket e tjerë.Statistikat:

Fjalori u ngrit online më 18 nëntor 2015
1400 fjalë
rreth 100 ilustrime
shqiptimet e fjalorit ende nuk janë shtuar

për më tepër lexoni përditësimin

No comments:

Post a Comment