Wednesday, November 25, 2015

Përditësim - Fjalori i gjuhës suedeze


Është ngritur online edhe fjalori i gjuhës suedeze.
Aktualisht ka 1400 fjalë dhe gradualisht do të shtohen si ilustrimet edhe shqiptimet. Nëse shikohet interesim në ngritje për këtë gjuhë (siç janë psh pëlqimet, shpërndarjet apo komentet në facebook, pasi kemi hapur edhe një faqe fansash për gjuhën suedeze) fjalori mund të pasurohet akoma më shumë.

Për momentin janë shtuar ilustrimet për fjalët e mëposhtme.
cöäåyj

Mësim të mbarë.No comments:

Post a Comment