Saturday, November 14, 2015

Përditësim - Fjalori i italishtes 14/11/15

Uh, sa u lodha o burrë i dheut...

fjalorin italisht shqip, sot u shtuan shqiptimet e 1300 fjalëve të reja.
Konkretisht tani në fjalorin e gjuhës italiane janë pajisur me shqiptime shkonjat
A, B, C, D, E dhe F. Duke çuar në total numrin e fjalëve me shqiptim në 3100Gjithashtu fjalori u pasurua edhe me ilustrime të tjera dhe numri i fjalëve të ilustruara arriti në 1.800
Shkronjat që janë të kompletuara me fotografi janë
Z, V, U, Q, O, N, L, H, G, E, BØ (shkronjat ekstra)


Ps:
Për fjalët azhurnim, update do përdoret fjala përditësim.

2 comments:

 1. po ku mund ta gjej kete fjalor ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. E ke atje ku thote fjalor italisht shqip
   ose shko te adresa ketu
   italisht.shqipopedia.org

   Delete