Friday, November 20, 2015

Softuerët e Shqipopedias

Softuerët e Shqipopedias

       Siç e dini të gjithë SHQIPOPEDIA është e specalizuar në krijimim e softuerëve në platformën me grafikë të bukur në FLASH. Më poshtë keni pesë aplikcione të cilët mund t'i shkarkoni falas:


1. Aplikacioni i parë është një program me këngë për fëmijë shqiptare dhe të huaja me një total prej 70 këngësh.

2. Një tjetër punë mjaft cilësore janë dhe Fabulat e Ezopit të përpiluara në një libër dixhital.

3. Seria e programit 100 fjalët e para ka deri tani 3 versione, në anglisht, gjermanisht dhe greqisht.


Në një të ardhme të papërcaktuar ende, parashikohen të vijnë edhe softuerë të tjerë interesantë...

1 comment: