Wednesday, December 30, 2015

Përditësim - Frëngjishtja


Për arsye teknike, shqiptimet e fjalorit të gjuhës frënge momentalisht nuk janë në funksion.

Sunday, December 27, 2015

YES BABY - Fjalori i anglishtes eshte online

         Fjalori anglisht shqip është ngritur online, dhe aktualisht ka mbi 10 mijë fjalë. Projekti i fjalorit anglisht dhe pse pritej të përfundonte në fund të muajit maj, është ngritur tani duke tejkaluar çdo

Tuesday, December 22, 2015

Përditësim - gjermanishtja


Fjalori i gjuhës gjermane tani po avancon në fazën e tretë të duke tij u pasuruar me lakimet e emrave të tij. Lakimet e fjalëve janë të rëndësishme pasi ju ndihmojnë t'i përdorni fjalët saktë në rasën e duhur.

Fjalor anglisht shqip


Pas ngritjes online të fjalorit të madh të gjuhës frënge, shqipopedia dëshiron t'ju njoftojë se kanë filluar punimet për fjalorin e gjuhës angleze.

Wednesday, December 16, 2015

Përditësim - Fjalor frëngjisht shqipPërshëndetje frankofonë dhe frankofilë,
Shqipopedia deshiron t'ju njoftojë se punimet për fjalorët e saj vazhdojnë dhe kësaj here bëhet fjalë për fjalorin e gjuhës frënge, i cili është përmirësuar dhe në të janë shtuar mbi

Sunday, December 13, 2015

Përditësim - Fjalori frëngjisht shqip


Shqipopedianë të dashur, më në fund fare fjalori frëngjisht shqip është online, urraaa...
Pas një punë të gjatë e rraskapitëse disa mujore, pas mjaft sfidash dhe peripecish të papritura dhe mjaft interesante që u hasën gjatë ngritjes të faqes online (e thënë ndryshe, qeshia mbi tortë mezi donte të qëndronte)  përfundimisht fjalori është gati dhe faza e tij e parë është kompletuar me sukses.

Thursday, December 10, 2015

Përditësim - Fjalori i gjuhës italiane


Edhe pse serveri po na e heq trurin dhe interneti është copë-copë... ne i lëmë justifikimet mënjanë dhe vazhdojmë punën, pasi sapo realizuam me sukses fazën e dytë të të projektit të fjalorit të gjuhës italiane.

Friday, December 4, 2015

Thursday, December 3, 2015

Përditësim - Frëngjishtja


Përshëndetje të gjithëve!!!
Lajme të mira vijnë nga shqipopèdia, fjalori i gjuhës frënge është tashmë i përfunduar dhe ky është një lajm fantastik sepse puna ishte vërtetë e gjatë dhe fjalori është mjaft i madh. Tani ajo që ngelet për t'u bërë është ngritja dhe mundësimi i tij online. Megjithatë do të ketë disa vonesa përsa i përket ngritjes së tij online pasi sapo

Tuesday, December 1, 2015

Përditësim - Fjalori i gjuhës franceze


Lajme të reja nga fronti i punës :) ! Fjalori i gjuhës frënge pritet të dalë shumë shpejt, mundësisht brenda javës. Po bëhet një punë kolosale përsa i përket këtij fjalori të shumëpritur.