Tuesday, December 22, 2015

Fjalor anglisht shqip


Pas ngritjes online të fjalorit të madh të gjuhës frënge, shqipopedia dëshiron t'ju njoftojë se kanë filluar punimet për fjalorin e gjuhës angleze.
Ky fjalor mendohet të jetë rreth 10 mijë fjalë dhe pritet të jetë gati brenda pak javësh. Megjithatë kjo është faza e parë, e këtij fjalori, pasi qëllimi ynë është qe fjalori i gjuhës angleze të jetë sa më i kompletuar dhe mundësisht t'i kalojë të 40 mijë fjalët. Lemat duhet të jenë të gjitha të pajisura me shqiptimet e tyre por ka për të patur dhe ilustrime grafike.

No comments:

Post a Comment