Wednesday, December 16, 2015

Përditësim - Fjalor frëngjisht shqipPërshëndetje frankofonë dhe frankofilë,
Shqipopedia deshiron t'ju njoftojë se punimet për fjalorët e saj vazhdojnë dhe kësaj here bëhet fjalë për fjalorin e gjuhës frënge, i cili është përmirësuar dhe në të janë shtuar mbi
8000 mijë shqiptime. Fjalori frëngjisht shqip tani ka realizuar gjysmën e fazës së dytë, në të cilën janë shqiptimet e tij, duke shtuar rreth 50% të shqiptimeve. Punimet për pasurimin e mëtejshëm të fjalorit  vazhdojnë. Nëse gjeni ndonjë parregullsi ju lutemi të na kontaktoni.

À bientôt! - Së shpejti

No comments:

Post a Comment