Sunday, December 13, 2015

Përditësim - Fjalori frëngjisht shqip


Shqipopedianë të dashur, më në fund fare fjalori frëngjisht shqip është online, urraaa...
Pas një punë të gjatë e rraskapitëse disa mujore, pas mjaft sfidash dhe peripecish të papritura dhe mjaft interesante që u hasën gjatë ngritjes të faqes online (e thënë ndryshe, qeshia mbi tortë mezi donte të qëndronte)  përfundimisht fjalori është gati dhe faza e tij e parë është kompletuar me sukses.

Pra tani fjalori ka rreth 17.000 fjalë,  dhe po punohet edhe për shtimin e shqiptimeve të fjalëve.
Duhet përmendur ndihma dhe mbështetja teknike që dha edhe TECH-AL.info të cilin mund ta vizitoni këtu. No comments:

Post a Comment