Thursday, December 10, 2015

Përditësim - Fjalori i gjuhës italiane


Edhe pse serveri po na e heq trurin dhe interneti është copë-copë... ne i lëmë justifikimet mënjanë dhe vazhdojmë punën, pasi sapo realizuam me sukses fazën e dytë të të projektit të fjalorit të gjuhës italiane.
Tashmë fjalori italisht shqip ka rreth 7200 shqiptime, pas një pune intensive të grumbullimit të materjaleve, u hasën vërshtirësi të mëdha gjatë ngritjes së tyre online. Pra praktikisht janë shtuar të gjitha shqiptimet e fjalëve. Nëse hasni ndonjë gabim në përkthim apo në shqiptim, ndonjë mangësi te fjalori, ju lutemi të na kontaktoni. Është me të vërtetë një arritje e madhe jo vetëm për SHQIPOPEDIAN por për komplet internetin shqiptar.
Urime stafit të Shqipopedias për punën, sakrificat dhe vizionin e saj.

Por projektet nuk mbarojnë këtu, ky është vetëm fillimi...

No comments:

Post a Comment