Thursday, December 3, 2015

Përditësim - Frëngjishtja


Përshëndetje të gjithëve!!!
Lajme të mira vijnë nga shqipopèdia, fjalori i gjuhës frënge është tashmë i përfunduar dhe ky është një lajm fantastik sepse puna ishte vërtetë e gjatë dhe fjalori është mjaft i madh. Tani ajo që ngelet për t'u bërë është ngritja dhe mundësimi i tij online. Megjithatë do të ketë disa vonesa përsa i përket ngritjes së tij online pasi sapo
u hasën disa vështirësi teknike me serverin dhe hostin, probleme të cilat mendohet t'i zgjidhim brenda pak ditëve. Faleminderit për mirëkuptimin - Au revoir!!! 

No comments:

Post a Comment