Sunday, December 27, 2015

YES BABY - Fjalori i anglishtes eshte online

         Fjalori anglisht shqip është ngritur online, dhe aktualisht ka mbi 10 mijë fjalë. Projekti i fjalorit anglisht dhe pse pritej të përfundonte në fund të muajit maj, është ngritur tani duke tejkaluar çdo
parashikim të mundshëm. Megjithatë kjo është faza e parë e PJESËS SË PARË, pasi ende nuk janë shtuar shqiptimet apo ilustrimet grafike. Në një kohë ende të pa përcaktuar është planifikur dhe pjesa e dytë e këtij projekti, që fjalori anglisht të jetë shumë herë më i madh për të qënë sa më komplet dhe sa më funksional.
C U soon!


2 comments:

  1. Replies
    1. Po nuk dëgjohen sepse nuk janë vendosur akoma. Besojmë se në një të ardhme të afërt, pasi të kemi zhvendosur sajtin në një server me kapacitet më të lartë do të shtohen të gjitha shqiptimet, si dhe shumë të tjera.

      Delete