Thursday, January 14, 2016

Fjalori gjermanisht shqip - perditësim


Hallo! Më në fund Shqipopedia arriti synimin e saj për projektin e fjalorit gjermanisht shqip dhe përfundoi me sukses lakimin e emrave, pra mbi 3500 lakime.

Një vepër shumë-mujore, vërtet e madhe dhe serioze, e cila pas shumë fazash dhe etapash arriti në përfundimin e saj. Duhet falënderuar shefi i shqipopedias për projektimin dhe finacimin e punës, bashkëpunëtorët tanë, si dhe www.tech-al.info, një nga partnerët tanë, për mbështetjen teknike.

(Ngelet vetëm për të ndrequr ndonjë parregullsi :) )

Tschüss!!!

2 comments:

  1. Shumë bukur keni bërë vërtetë një punë të paparë. Sidings fotot që të ndihmojnë t'i kuptosh sa më mirë fjalët.

    ReplyDelete
  2. Urime per iniciativen https://mp3converter.al/

    ReplyDelete