Wednesday, January 6, 2016

Hall of Fame - Këndi i nderit

Rezultatet dhe arritjet në vitin që lamë pas

Shqipopedia në vitin 2015 realizoi projektet e mëposhtme:

Fjalori anglisht shqip me 10 mijë fjalë
Fjalori frëngjisht shqip me 17 mijë fjalë
Fjalori italisht shqip me 7 mijë fjalë dhe 7 mijë shqiptime dhe rreth 2 mijë imazhe.
Fjalori gjermanisht shqip me 5 mijë fjalë, 5 mijë shqiptime, 4,5 mijë imazhe dhe mbi 3 mijë lakime.
● Gjthashtu është shtuar dhe një fjalorth prej 1.5 mijë fjalësh te fjalori suedisht shqip.

Biopedia, enciklopedia e bimëve dhe kafshëve me mbi 1200 fotografi.
Shënim: Kjo është foto ilustrative. Asnjë nga këta karagjozët këtu nuk punon për ne.

1 comment:

  1. Bravo për arritjet tuaja shumë bukur. Ju urojmë sukse edhe për 2016

    ReplyDelete