Wednesday, February 24, 2016

Perditesim - Fjalori i turqishtes


Epo çfarë të themi, ca njezëz "detyrohen" të udhëtojnë me lloj-lloj mjetesh*


Fjalori i turqishtes është gati, por megjithatë do të ketë një vonesë të  vogël në ngritjen e tij online pasi nuk mund të kalojë pa aprovimin përfundimtar  të shefit. Meqënëse shefi është i impenjuar, dhe këtë javë ndodhet në një business trip, do presim derisa të kthehet.