Saturday, March 12, 2016

Çok güzel! - Fjalori i turqishtes online!

Një mace në Stamboll
Më  në fund fjalori i gjuhës turke është ngitur dhe tani mund të keni akses në të online.
Totali i fjalëve të fjalorit është 9.121 fjalë. Edhe pse shqiptimet apo ilustrimet ende nuk janë shtuar fjalori është i vlefshëm për ata që interesohen të mësojnë turqisht. Në një fazë të dytë, (por si kohë ende të papërcaktuar) mendohet të shtohen shqiptimet e fjalëve për të lehtësuar leximin e tyre.
Adresa është turqisht.shqipopedia.org

Shumë faleminderit Shqipopedias për pasionin dhe punën e palodhur. Për realizimin e këtij projekti ndihmoi gjithashtu edhe Tech-al.

No comments:

Post a Comment