Sunday, April 17, 2016

Fjalor greqisht shqip me zë më në fund onlineEdhe pse për arsye personale shefi nuk ka shumë kohë në dispozicion, pasi do largohet, dhe kush e di për sa kohë... ka punuar intensivisht për realizimin e këtij projekti që mezi pritej. Shefi, që thoni ju, në pamundësi për të realizuar projektplanin A dhe afatgjatë të fjalorit të gjuhës greke, projektplan i cili për t'u realizuar nevojiteshin muaj të tërë, me shkathtësi realizon planin B në kohë rekord. Plani B në vetvete është mëse i kompletuar dhe fjalori greqisht shqip i saporealizuar, është pikë fare, pasi ka rreth 7500 fjalë ku të gjitha fjalët janë me shqiptim.

Sunday, April 3, 2016

Fjalori i greqishtes - PërditësimKursi i gjuhës greke më në fund është strehuar në portalin e shqipopedias dhe tani mund të keni akses te adresa e portalit greqisht.shqipopedia.org. Por kaq ishin lajmet e mira, çështja qëndron se punimet për fjalorin e madh të gjuhës greke,

Kurset e gjuhës zhvendosen - Përditësim


Më në fund kurset e gjuhëve janë zhvendosur në sajtin kryesor të Shqipopedias dhe për sejcilin prej tyre është hapur portali përkatës.