Saturday, April 9, 2016

- Faleminderit - Thank you - Arigato - Gracie - Danke - Spasiba - Mersi - Efharisto -

Dy fjalë falënderimi për ata që na kanë mbështetur dhe vazhdojnë të jenë me ne.
Kjo është videoja më orgjinale dhe më gazmore që kemi gjetur online për t'ju thënë: 
Thank you -

No comments:

Post a Comment