Sunday, April 3, 2016

Kurset e gjuhës zhvendosen - Përditësim


Më në fund kurset e gjuhëve janë zhvendosur në sajtin kryesor të Shqipopedias dhe për sejcilin prej tyre është hapur portali përkatës.
Më poshtë keni dhe adresat përkatëse:

gjermanisht.shqipopedia.org
frengjisht.shqipopedia.org
italisht.shqipopedia.org
greqisht.shqipopedia.org
anglisht.shqipopedia.org
suedisht.shqipopedia.org
turqisht.shqipopedia.orgNo comments:

Post a Comment