Thursday, June 2, 2016

Po! Janë tre vjet...

          Sot është përvjetori i tretë i Shqipopedias dhe mund të themi se në këto tre vite kemi punuar shumë dhe arritjet janë akoma dhe më të mëdha. Brenda këtyre tre viteve janë realizuar shumë projekte (ato mund të lexohen këtu).
         Janë dashur me mijëra orë punë që