Thursday, June 2, 2016

Po! Janë tre vjet...

          Sot është përvjetori i tretë i Shqipopedias dhe mund të themi se në këto tre vite kemi punuar shumë dhe arritjet janë akoma dhe më të mëdha. Brenda këtyre tre viteve janë realizuar shumë projekte (ato mund të lexohen këtu).
         Janë dashur me mijëra orë punë që
Shqipopedia të ngrihet dhe të jetë aty ku ndodhet sot. Dhe nevojiten akoma më shumë për të realizuar objektivat e shumta që Shqipopedia do të arrijë.

Meqë ra llafi, nëse dëshironi të bëheni pjesë e Shqipopedias për të dhënë kontributin tuaj, mund të bëni një kërkesë.

-Aman. Të lutem. Të kam xhan. Po hë o hë.

Seriozisht tani, për të kontaktuar mund të përdorni formën e kontaktit në të djathtën tuaj.

No comments:

Post a Comment