Wednesday, July 20, 2016

Fjalor Rusisht Shqip


Në përgjigje të pyetjeve dhe kërkesave tuaja për krijimin e një fjalori rusisht shqip po bëjmë edhe këtë postim. Shqipopedia në fakt, ka shumë dëshirë që as ky fjalor të mos mungojë në serinë e fjalorëvë që mbajnë vulën tonë.

Thursday, July 14, 2016

Rifillojnë punimet e fjalorit greqisht


Shqipopedia ka kënaqësinë t'ju njoftojë se në radhët tona është shtuar Bleta Punëtore. Bleta, që thoni ju, kontaktoi me ne dhe shprehu dëshirën për të dhënë kontributin e saj. Prandaj dhe dëshirojmë t'ju njoftojmë se së shpejti do të rifillojnë punimet për përmirësimin e fjalorit greqisht shqip.