Wednesday, July 20, 2016

Fjalor Rusisht Shqip


Në përgjigje të pyetjeve dhe kërkesave tuaja për krijimin e një fjalori rusisht shqip po bëjmë edhe këtë postim. Shqipopedia në fakt, ka shumë dëshirë që as ky fjalor të mos mungojë në serinë e fjalorëvë që mbajnë vulën tonë.
Pasi gjuha ruse është një nga gjuhët më të folura dhe më me ndikim në botë, për të mos përmendur faktin që dhe shefit i pëlqen kjo gjuhë.

Por është faktori kohë që duhet llogaritur, plus që ekzistojnë disa probleme teknike që duhen zgjidhur pasi ngritja e një portali të ri dhe realizimi i një fjalori që nuk përdor alfabet latin ka mjaft sfida interesante për t'u tejkaluar.

Përfundimisht mund të themi se teorikisht fjalori rusisht shqip është pjesë e planeve tona në të ardhmen, praktikisht se kur do të realizohet nuk mund të themi asgjë më shumë."Если хочешь быть счастливым, будь" (Jesli hoçish bët sçastlivëm but)
Nëse do të bëhesh i lumtur, bëju.

No comments:

Post a Comment