Friday, September 30, 2016

Fjalori i Gjuhës Greke - Përditësim


Kemi kënaqësinë t'ju themi se fjalori i gjuhës greke pritet të kompletojë fazën e tij të parë përpara vitit të ri. Siç ju njoftuam dy muaj më parë për rifillimin e punimeve të fjalorit, që do merrej me korrigjimet dhe përmirësimet e mundshme; ndërsa tani dëshirojmë t'ju