Thursday, November 3, 2016

Fjalori i anglishtes

Po fotografi ku është? -Ah po, po bën fotografinë😂

Shqipopedia dëshiron t'ju njoftojë se një nga projektet më serioze që do fillojë vitin që vjen, është fjalori i gjuhës angleze. Fjalori do rregullohet dhe pasurohet akoma edhe më shumë dhe dëshira jonë është që të jetë një nga