Tuesday, December 26, 2017

We said it and we did it! - E thamë dhe e bëmë!

We said it and we did it! - E thamë dhe e bëmë!
YES, më në fund e mbaruam një punë kaq gjigande, e cila është dhe magnum opus i Shqipopedias. Ne e dimë se ç'kemi hequr, por më në fund ia arritëm :)

Monday, November 6, 2017

Fjalor Polonisht Shqip

Fjalor Polonisht Shqip

Fjalori i polonishtes edhe pse ishte në planet tona afatgjata nuk ishte parashikuar të ngihej online kaq shpejt, pasi projekte të tjera kishin më shumë prioritet, megjithatë ashtu erdhën punët dhe tani fjalori është online.

Friday, October 20, 2017

Ku jemi deri tani... dhe ku duam të shkojmë

Doja të shihnim bilancin e projekteve afatgjatë që kemi patur, çfarë është bërë, çfarë duhet bërë, nëse do shtohet apo hiqet diçka tjetër.

Thursday, September 28, 2017

Fjalori i Frëngjishtes

http://blog.shqipopedia.org/2017/09/fjalori-i-frengjishtes.html

Kanë kaluar pothuajse dy vjet që shqiptimet e fjalëve të fjalorit të gjuhës frënge nuk ishin në funksionim për arsye teknike.

Thursday, June 1, 2017

Ready, Stready, GO! - Fjalori i gjuhës angleze


Kishte kohë që flitej për projektin gjigand që Shqipopedia do të realizojë, dhe konkretisht bëhej fjalë për fjalorin e madh të gjuhës angleze, i cili do të përmirësojë dhe pasurojë fjalorin aktual anglisht shqip i cili ka 10 mijë e 188 fjalë (po mo i kemi numëruar një për një 😁😆😄). Ashtu siç ishte parashikuar, ky projekt pak ditë më parë, mori dritën jeshile dhe punimet kanë filluar.

Friday, April 21, 2017

Një kafe me shefin


Ka kaluar një vit interesant dhe mund të themi se ka qënë më shumë produktiv nga çfarë
mund të parashikohej duke patur parasysh rrethanat, natyrisht.

Sunday, March 12, 2017

Dhe punimet vazhdojnë...

Edhe pse kohët e fundit nuk është bërë ndonjë përditësim i madh, punimet vazhdojnë.

Monday, February 27, 2017

Na pëlqeni me pahir!!!

Ka disa javë që për të vizituar Shqipopedian dhe portalet e ndryshëm së saj ju duhet të bëni një pëlqim në facebook. 

Monday, January 16, 2017

Email-e & Komente falenderimi


Koncepti i falënderimit është diçka vërtetë e bukur, është një dhuratë reciproke e që bëhet me mirënjohje. Shumë vizitorë vijnë dhe kërkojnë ndihmë për arsye të ndryshme. Në shumicën e rasteve kërkesat janë plotësuar dhe brenda mundësive shumica janë ndihmuar.