Monday, February 27, 2017

Na pëlqeni me pahir!!!

Ka disa javë që për të vizituar Shqipopedian dhe portalet e ndryshëm së saj ju duhet të bëni një pëlqim në facebook. 
¯\_(ツ)_/¯ dmth, që të mund të lexoni përmbajtjen e faqes do ju duhet të bëni pëlqim në facebook faqes kryesore e cila mundëson që gjitha këto projekte.
 Epo ç'të bëjmë, nevojitet një stimulim, se ju harroni fare... aq pëlqime që kemi marrë në katër javë nuk i kemi marrë në katër vjet. Ky është lajm shumë i mirë për ne se nëse ecim me ketë ritëm mund të kapim deri në 40 mijë like mbrenda 1 viti, dhe ky është lajm i mirë edhe për ju, se në këtë mënyrë mund të përmirësojmë dhe të shtojmë akoma projekte dhe shërbime të ndryshëm. (ゝ‿ ・)

2 comments: