Tuesday, August 1, 2017

Shtttttttt!!! Po vjen shefi...Erdhi maçoku, gjeni vend ku të futeni, tani!!! Hm jo po tallemi...

ULTIMATUM. Brenda 24 orëve të gjithë drejtorët dhe përgjegjësit në fushat e caktuara të përgatiten të japin llogari ndoshta dhe 2 faqe autokritikë pasi do të zhvillohet një mbledhje e jashtëzakonshme.
Ende nuk është e ditur nëse do ketë shkarkime, por do ketë ndryshime drastike...

2 comments:

  1. Epo koha është për reforma.

    ReplyDelete
  2. Koha per reforma e?! Mos harro se sektori juaj eshte nje nga ato qe calon me shume. Hehe. Do behet nami!

    ReplyDelete