Sunday, January 14, 2018

Kuizi GjeografikMë në fund i erdhi dita edhe Kuizit Gjeografik të përfundojë dhe të ngrihet online. Edhe ky projekt i cili kishte kohë që ishte lënë në harresë,
(pasi siç e thonë edhe inglezët if you try to catch two rabbits you will catch none, nëse ndjek dy lepuj nuk zë asnjë...) në vorbullën e shumë projekteve që kemi patur në dorë, si dhe plot gjërave të tjera që nga shpërqëndojnë, kishte ngelur pezull dhe askush nuk kujtohej ta vinte në zbatim, ishte në një cep të një hard disku dhe priste ditën që dikush të kujtohej. Por përfundimisht tani u realizua!
Tani mund të luajmë me këtë lojë, dhe sfidoj cilindo që t'i gjejë të gjithë 36 rrethet pa gabime.Të paktën herët e para. e keni ketu

No comments:

Post a Comment