Thursday, December 31, 2020

Henri Ford

Një nga sekretet e jetës është të mos presësh faleminderit për çfarëdo lloj gjëje që bën.

Ata që realizojnë ëndrrat e tyre, thonë se kishin një ëndërr, bënë një plan dhe punuan çdo ditë derisa e realizuan, sepse kishin besim dhe thanë "-Do e realizoj!" Edhe ata që thonë "Nuk e bëj dot, nuk është për mua, është e pamundur" realizojnë pikërisht ato që thonë apo deklarojnë. Ja ky plaku këtu e thotë pak më mirë se unë: në moshen 45 vjecare arriti të bëjë makinën FORD.

 

Nëse mendon se mund ta bësh, apo jo
ke të drejtë.

======================