Saturday, January 23, 2016

Sunday, January 17, 2016

Party time!

Për të gjithë mbështetësit dhe dashamirësit e Shqipopedias, duam t'ju informojmë se u organizua një festë me rastin e realizimit të projektit të madh.

Thursday, January 14, 2016

Wednesday, January 6, 2016

Sunday, January 3, 2016