Thursday, June 1, 2017

Ready, Stready, GO! - Fjalori i gjuhës angleze


Kishte kohë që flitej për projektin gjigand që Shqipopedia do të realizojë, dhe konkretisht bëhej fjalë për fjalorin e madh të gjuhës angleze, i cili do të përmirësojë dhe pasurojë fjalorin aktual anglisht shqip i cili ka 10 mijë e 188 fjalë (po mo i kemi numëruar një për një 😁😆😄). Ashtu siç ishte parashikuar, ky projekt pak ditë më parë, mori dritën jeshile dhe punimet kanë filluar.

Friday, April 21, 2017

Një kafe me shefin


Ka kaluar një vit interesant dhe mund të themi se ka qënë më shumë produktiv nga çfarë
mund të parashikohej duke patur parasysh rrethanat, natyrisht.

Sunday, March 12, 2017

Monday, February 27, 2017

Na pëlqeni me pahir!!!

Ka disa javë që për të vizituar Shqipopedian dhe portalet e ndryshëm së saj ju duhet të bëni një pëlqim në facebook. 

Monday, January 16, 2017

Email-e & Komente falenderimi


Koncepti i falënderimit është diçka vërtetë e bukur, është një dhuratë reciproke e që bëhet me mirënjohje. Shumë vizitorë vijnë dhe kërkojnë ndihmë për arsye të ndryshme. Në shumicën e rasteve kërkesat janë plotësuar dhe brenda mundësive shumica janë ndihmuar.