Thursday, September 28, 2017

Fjalori i Frëngjishtes

http://blog.shqipopedia.org/2017/09/fjalori-i-frengjishtes.html

Kanë kaluar pothuajse dy vjet që shqiptimet e fjalëve të fjalorit të gjuhës frënge nuk ishin në funksionim për arsye teknike.

http://blog.shqipopedia.org/2015/12/perditesim-frengjishtja_30.html
Por tani kemi lajme të mira, dhe këtij problemi i vjen fundi, pasi fjalët e gjuhës frënge
jo vetëm që do të rivendosen por do të  shtohen dhe të gjitha shqiptimet e fjalëve që nuk kishin shqiptim.

Kanë filluar punimet për rregullimin e kësaj pune dhe pritet që të përfundojnë brenda vitit.

Deri atëherë Au Revoir Mes Amis

No comments:

Post a Comment