Thursday, August 4, 2016

Kursi i greqishtes - Tiranë & online


      Stafi i Shqipopedias dëshiron t'ju informojë se kursi i gjuhës greke është pasuruar me një seri minidialogësh të cilët shërbejnë për t'u ushtruar dhe mësuar fraza të thjeshta. Janë pjesë e mësimeve me video (Βιντεομαθήματα), por në to janë dialogë të shkurtër dhe alternativë, duke mbuluar situata të ndryshme. Janë 14 mësime, me shumë pjesë të vogla videosh, të cilat mund t'i gjeni këtu.