Saturday, January 23, 2016

Fjalor turqisht shqip


Shqipopedia dëshiron tju njoftojë se kanë filluar punimet e ngritjes online të fjalorit turqisht shqip.

Sunday, January 17, 2016

Party time!

Për të gjithë mbështetësit dhe dashamirësit e Shqipopedias, duam t'ju informojmë se u organizua një festë me rastin e realizimit të projektit të madh.

Thursday, January 14, 2016

Fjalori gjermanisht shqip - perditësim


Hallo! Më në fund Shqipopedia arriti synimin e saj për projektin e fjalorit gjermanisht shqip dhe përfundoi me sukses lakimin e emrave, pra mbi 3500 lakime.

Wednesday, January 6, 2016

Hall of Fame - Këndi i nderit

Rezultatet dhe arritjet në vitin që lamë pas

Shqipopedia në vitin 2015 realizoi projektet e mëposhtme:

Sunday, January 3, 2016

Përditësim - Gjuha gjermane


Në kuadrin e fjalorëve të Shqipopedias, kësaj here dëshirojmë t'ju informojmë se po punohet intensivisht te fjalori i gjuhës gjermane, duke rritur cilësinë e tij,