Sunday, January 3, 2016

Përditësim - Gjuha gjermane


Në kuadrin e fjalorëve të Shqipopedias, kësaj here dëshirojmë t'ju informojmë se po punohet intensivisht te fjalori i gjuhës gjermane, duke rritur cilësinë e tij,
konkretisht po shtojmë lakimet e emrave, dhe tashmë kemi arritur të kompletojmë 50% të fjalëve.

No comments:

Post a Comment