Wednesday, February 24, 2016

Perditesim - Fjalori i turqishtes


Epo çfarë të themi, ca njezëz "detyrohen" të udhëtojnë me lloj-lloj mjetesh*


Fjalori i turqishtes është gati, por megjithatë do të ketë një vonesë të  vogël në ngritjen e tij online pasi nuk mund të kalojë pa aprovimin përfundimtar  të shefit. Meqënëse shefi është i impenjuar, dhe këtë javë ndodhet në një business trip, do presim derisa të kthehet.
Megjithatë nja dy informacione mund t'i ndajmë me ju. Fjalori turqisht shqip ka rreth 9 mijë fjalë, adresa e tij është tashmë gati këtu: turqisht.shqipopedia.org portal i cili është në pritje të ngritjes së fjalëve. Fjalori fillimisht nuk ka për të patur imazhe dhe shqiptime,  këto ndoshta kanë për t'u kryer në në fazë të dytë (nuk është vendosur ende)


___________
* Meqë ra llafi ky në foto nuk është shefi, por edhe ky shef është (Tony Robins) ndoshta ka për të patur shansin për t'u takuar me shefin tonë kur të vejë në Amerikë, pasi mund të kenë shumë gjëra për të thënë.  :)


1 comment: